top of page
HE Designs_Logo_Vierkant_2022.png
  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook

Team

Bouwkundig Ingenieur Hidde Engwerda

Hidde Engwerda

Eigenaar | Ontwerper | Bouwkundige | Energieadviseur

Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met 'huizen' wilde gaan doen, maar welke richting ik precies op wilde, was nog onduidelijk. Ik zat op de tekenschool en was graag creatief bezig. Het werd me al gauw duidelijk dat ik een vervolgopleiding wilde volgen gericht op de (woning)bouw, waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Tijdens mijn studie werd mijn passie voor tekenen, ontwerpen en denken in oplossingen steeds groter en door middel van verschillende werkervaringen ben ik gaan ontdekken hoe ik van mijn hobby mijn werk kon maken.   
 

Het is voor mij ook altijd een droom geweest om een eigen onderneming te starten. De kans om dit te realiseren kwam eerder dan ik had durven dromen. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer onder de naam 'HE Designs' en heb ik mijn plek gevonden waar in mijn passie kan verwezenlijken.
 

​Ik ben opgegroeid en woonachtig in Netersel. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en houd ik van mountainbiken, tennissen, festivals organiseren, formule 1 kijken en wandelen. 

Marco van den Boogaert_Foto_Website_Grijswaarden_2021-06-02.png

Marco van den Boogaert

Ontwerper | Modelleur | Master Graduate Architecture Technische Universiteit Eindhoven
 

Al op jonge leeftijd lag mijn interesse bij het ontwerpen en maken van constructies. Vandaar dat ik de opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven ben gaan volgen en hier mijn Masterdiploma behaald heb.

Mijn passie binnen de bouwkunde ligt voornamelijk bij gebouwen met een lange geschiedenis, zoals de traditionele Brabantse langgevelboerderijen. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of de waterskibaan en houd ik van samenzijn met vrienden, festivals en reizen.

 

apple-touch-icon-180x180.png

Nienke van Poppel-Engwerda

Office Manager | Bachelor in Business Administrations Hoge Hotelschool Maastricht

Orde scheppen in de chaos, organiseren en zien waar behoeften liggen zijn mijn drie kernkwaliteiten. Op een werkplek waar zoveel energie & creativiteit vloeit zit ik heerlijk op mijn plek. Nieuw in de wereld van bouw & architectuur, maar nu al enorm verwonderd en gemotiveerd. Daarnaast voelt het als een enorme eer om naast mijn broer te werken in zijn bedrijf en hem te helpen groeien. In de toekomst zie ik een rol voor mijzelf in de styling & interieur, ik kan niet wachten om met mijn opleiding te beginnen!

 

Samen met ons jonge gezin wonen we in Netersel en zijn we bezig met de verbouwing van ons droomhuis. Naast de tijd die daarin gaat zitten, hou ik me bezig met MoeMoe (handgemaakte kinderkleding), @droomjebouwhuis (Instagram), Crossfit en hou ik van lezen en uitgebreid koken.

apple-touch-icon-180x180.png

Ralf Buelens

Planoloog | Ruimtelijke ordening | Projectontwikkeling 
 

Met ruim 12 jaar ervaring binnen de ruimtelijke ordening, projectontwikkeling en bouwkundig ontwerp heeft Ralf tal van uiteenlopende projecten op zijn naam staan. Of het nu het (ver)bouwen van woningen, het transformeren van cultureel erfgoed, het uitbreiden/ verplaatsen van een bedrijf of het actualiseren van een recreatiepark is, ieder project wordt volledig voor de opdrachtgever ontzorgd.

 

Kenmerkend is de begeleiding vanaf het idee tot aan de realisatie. Hierbij wordt uitvoerig ingegaan op de haalbaarheid, de vertaling en de vervolgstappen. Zo zetten wij uw wensen om naar een gedegen plan van aanpak.

apple-touch-icon-180x180.png

Jouw naam en foto hier?

Solliciteer dan op een vacature van ons.
 

bottom of page