Team

Bouwkundig Ingenieur Hidde Engwerda

Hidde Engwerda

Eigenaar | Ontwerper | Bouwkundige | Energieadviseur

Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met 'huizen' wilde gaan doen, maar welke richting ik precies op wilde, was nog onduidelijk. Ik zat op de tekenschool en was graag creatief bezig. Het werd me al gauw duidelijk dat ik een vervolgopleiding wilde volgen gericht op de (woning)bouw, waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Tijdens mijn studie werd mijn passie voor tekenen, ontwerpen en denken in oplossingen steeds groter en door middel van verschillende werkervaringen ben ik gaan ontdekken hoe ik van mijn hobby mijn werk kon maken.   
 

Het is voor mij ook altijd een droom geweest om een eigen onderneming te starten. De kans om dit te realiseren kwam eerder dan ik had durven dromen. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer onder de naam 'HE Designs' en heb ik mijn plek gevonden waar in mijn passie kan verwezenlijken.
 

​Ik ben opgegroeid en woonachtig in Netersel. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en houd ik van mountainbiken, tennissen, festivals organiseren, formule 1 kijken en wandelen. 

Sandra Estrada

Architect | Ontwerper | Stedenbouwkundige

Mijn passie ligt in het vertalen van de gebruikerseisen naar functionele plannen en ontwerpen die bij de plek passen. Ik studeerde af op de Master Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening aan de Université d’Aix-Marseille in Frankrijk. Hiervoor heb ik de Bachelor of Architecture afgerond aan de URP in Lima, Peru.

Na als ontwerper bij architectenbureaus en als universitair docent Architectuur en Stedenbouw te hebben gewerkt, werk ik vanaf 2021 als ontwerper en modelleur bij HE Designs.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan fotografie en yoga, hou ik van reizen en ontdek graag nieuwe culturen.

Ludo Swaans

Modelleur | Student Bouwkunde Architecture Technische Universiteit Eindhoven
 

Vanaf jongs af aan vind ik het leuk om creatief en technisch bezig te zijn. De opleiding Bouwkunde bevat deze elementen, waardoor het me een logische studiekeuze leek om deze studie te gaan volgen. Gedurende de jaren dat ik deze opleiding volg wordt mijn interesse voor architectuur alleen maar groter naarmate mijn kennis hierover verbreed wordt.

Momenteel zit ik in mijn derde jaar Bouwkunde op de Technische Universiteit in Eindhoven. Hier richt ik me vooral op architectuur, constructies en lichtontwerpen. Ook ben ik bezig met een cursus Praktische Psychologie via NHA.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en met vrienden activiteiten te ondernemen.

Max Kokx

Modelleur | Student Bouwkunde Architecture Technische Universiteit Eindhoven
 

Ik ben geboren en getogen in het mooie Lage Mierde. Van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in gebouwen en ontwierp ik graag al verschillende gebouwen in mijn vrije tijd. Hier wilde ik in mijn studie mee doorgaan om er daarna mijn baan van te kunnen maken. Bij HE Designs kan ik mijn vaardigheden uiten en werk ik als Ontwerper/Modelleur.

 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om sportief bezig te zijn, activiteiten te ondernemen en gezellig met vrienden een drankje te doen.

Liam Kokken

Modelleur | Student Bouwkunde Structural Engineering Technische Universiteit Eindhoven
 

Ik ben derdejaars student Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven in de richting van Structural Engineering (constructie). Het exacte aspect van toegepaste mechanica gecombineerd met de creativiteit van het ontwerpen is wat me zo aanspreekt aan deze richting.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, aan het hardlopen, speel ik gitaar en lees ik graag.

Lars van Garsel

Stagiair | Modelleur | Student Middenkaderfunctionaris Bouwkunde ROC Tilburg
 

De bouw spreekt me van jongs af aan al aan. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw. Het is een brede opleiding. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij een aannemer en nu loop ik stage bij HE Designs. De realisatiefase vind ik een mooie kant van de bouw en door stage te lopen op verschillende gebieden zie je veel kanten van de bouw. Dat vind ik het mooie aan de opleiding.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en gezellig een biertje te doen met vrienden.